Informatieavond

Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) en gemeente Westland nodigen u uit voor een informatieavond over het uitwerkingsplan van Waelplas.

U bent op dinsdagavond 21 februari 2023 van harte welkom van 19:00 – 21.00 uur bij onze informatieavond om u te laten informeren over het uitwerkingsplan en de voortgang van de ontwikkelingen en de werkzaamheden in Waelplas. Ook presenteren wij u de uitwerking van het deelplan Waelrijk. Medewerkers van ONW en gemeente Westland zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Informatieavond

Voor de presentatie van het uitwerkingsplan hebben wij besloten om u uit te nodigen in De Kiem in ‘s-Gravenzande. Om iedereen een kans te geven zich te laten informeren bieden wij u ook de mogelijkheid om de bijeenkomst online bij te wonen.

Wij informeren u graag over de diverse onderwerpen en geven u de gelegenheid om ons vragen te kunnen stellen. Tijdens de pauze verzamelen wij alle (ook de online) gestelde vragen, waarna wij op de meeste vragen direct antwoord geven.

Opname

De presentatie wordt opgenomen en tezamen met de veel gestelde vragen en antwoorden op www.waelplas.nl geplaatst.

Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u al vragen? Mail deze dan naar info@onwbv.nl. Uw vraag wordt altijd door ons beantwoord.

Wij hopen u op 21 februari live óf online te mogen ontvangen.

ONLINE DEELNAME

Om online deel te nemen dient u zich vooraf aan te melden. Hierna ontvangt u alle informatie voor het deelnemen aan onze online informatieavond. Meld u HIER aan! Na uw aanmelding ontvangt u direct per e-mail een inloglink.

De Webinar wordt opgenomen, bezoekers van de informatieavond komen daarbij niet in beeld.