Waelrijk update

april 14, 2022 7:44 am

Ondanks dat er nog niet veel nieuwe informatie beschikbaar is, hierbij toch een korte update.

Inmiddels zijn er diverse stappen gezet in de uitwerking van het plan Waelrijk. Vanwege specifieke vergunningseisen voor dit gebied en omdat de ontwikkelaar voor het verkrijgen van deze vergunningen afhankelijk is van derden, kunnen zij hun planning nu nog niet concreet maken. Zij hebben de eerder afgegeven planning moeten aanpassen en deze is nu als volgt:

  • Eerste artist impressions: maart 2022
  • Toewijzingsprocedure en prijsindicaties: 2e kwartaal
  • Start verkoop: zomer 2022

Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningen van Waelrijk. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing zalĀ  het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol spelen. Hoe langer je staat inschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning. De exacte toewijzingsprocedure voor Waelrijk wordt al enige tijd voor start verkoop bekend gemaakt.

Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je inschrijven, ga dan hier naar de website van de gemeente Westland. Zodra er meer informatie beschikbaar is informeren wij u nader.

Nieuws